english    
mass-media     
despre noi gimnastica masaj dieta tarife locatie noutati
Noutati, Oferte promotionale etc.
1
Jun

Dreams come TRUE te invita pe 14 iunie la Coaching your Life"Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?"

Cu totii ne dorim o sanatate excelenta si cu toate astea multi avem momente in care ne simtim epuizati fizic si psihic, momente in care ne trezim dimineata mai obositi ca in seara precedenta. De ce unii au o energie superioara care ii sustine in atingerea obiectivelor, iar altii apeleaza tot mai des la diferite produse cu efect energizant?

De multe ori sanatatea ajunge sa ne preocupe de-abia in momentul in care este prea tarziu, cand ajungem sa primim reactii negative din partea corpului care se traduc de cele mai multe ori printr-o boala fizica sau psihica. Foarte multi dintre noi stim ca "prima bogatie a noastra este sanatatea" asa cum spunea Ralph Waldo Emerson, dar ignoram acest aspect.

Este important sa constientizam unde suntem in momentul acesta, unde vrem sa ajungem si care sunt pasii pe care ii putem face. Ce inseamna pentru mine sa fiu sanatos? Ce obstacole intampin? Care sunt nevoile corpului meu? Cum pot avea mai multa energie?

Acestea sunt cateva intrebari la care iti vei putea raspunde pe 14 iunie, intre 19:00-21:00, in cadrul workshop-ului: "Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?", iar coach-ul Elena Capruciu este ghidul tau in aceasta calatorie a descoperirii interioare.

Singura persoana responsabila de sanatatea ta esti TU si acum ai posibilitatea sa intelegi in profunzime care sunt mecanismele interioare care te ajuta sau te saboteaza in drumul spre viata echilibrata si implinita.

Despre workshop

Workshop-ul face parte dintr-o serie de evenimente care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara fiind sustinut de catre Elena Capruciu, Life & Business Coach acreditat international si membru al Asociatiei Romane de Coaching.

Ce este coaching-ul?

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Despre Dreams come TRUE:

Dreams come TRUE este un proiect care are scopul de a sustine si ajuta oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a atinge tot ceea ce-si doresc pe plan fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional prin servicii de life si business coaching, evenimente precum "Traind cu mine Ónsumi", "Coaching your Life", "Coaching your Business" sustinute de Elena Capruciu si Miruna Leonte.

Mai multe detalii si informatii despre eveniment puteti afla de pe: www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/ sau contactand-o pe leonte.miruna.andreea@gmail.com, 0727299957

Articole mai vechi »


Articole noi

Dreams come TRUE te invita pe 14 iunie la Coaching your Life
Slabim numai daca stim cum si ce mancam
Promotie masaj pentru noi clienti - 35 Ron
Cum slabim ?
Masaj la serviciu

Promotie masaj
Cele mai citite articole

Promotie masaj pentru noi clienti - 35 Ron
Cum slabim ?
Masaj la serviciu
Ce este Gimnastica fara efort
Slabim numai daca stim cum si ce mancam
Copyright © 2005 - 2010 Body Siluette SRL. Toate drepturile rezervate.